CD-uri de Prezentare

CD-uri de Prezentare

CD de Prezentare – Fie ca este o carte de vizita vizuala, sau o prezentare a activitatii firmei, cu ocazia expozitiilor, targurilor, orice firma are nevoie de un CD sau DVD de prezentare, cd-uri / dvd-uri de prezentare interactive.

Poate fi vorba de o animatie flash de cateva minute in care se parcurg istoricul firmei, principiile dupa care-si ghideaza activitatea, organigrama, o prezentare pe scurt a serviciilor si produselor oferite dar si date de contact ale companiei.

Se poate opta si pentru un CD / DVD de prezentare cu detalierea produselor (poza, pret, dimensiune, caracteristici, culoare, alte date tehnice, etc …).

Pentru o exemplificare a procesului de productie, se pot integra in CD / DVD si filme sau animatii powerpoint cu activitatea propriu-zisa a salariatilor. Cum arata? Un CD sau DVD de Prezentare, multimedia, poate contine o copie offline a site-lui dvs, sau poate fi interactiv, creat in Flash. Un astfel de CD / DVD va rula in mod automat la introducerea in unitatea CD-Rom / DVD-Rom (autorun), in mod Fullscreen, desigur cu optiuni de sunet pe fundal, cu un Intro si optiunea de a sari peste acel intro, cu continut dinamic – meniuri si pagini animate, interactive.