Web Marketing

Web Marketing

Internet marketing, de asemenea, cunoscut sub numele de marketing digital, marketing web, marketing online, marketing de cautare sau e-marketing, este marketingul (in general, promovarea) de produse sau servicii pe Internet.

Internet marketing este considerat a fi un domeniu de aplicare larg, deoarece nu se refera doar la marketing pe Internet, dar include, de asemenea marketingul facut prin intermediul e-mail si wireless mass-media. Datele clientilor digitali si gestiunea relatiilor electronice cu clientii (eCRM) sisteme sunt, de asemenea, de multe ori grupate in conformitate cu marketingul pe internet.

Internet marketing-ul leaga aspectele creative si tehnice ale Internetului, inclusiv proiectare, dezvoltare, publicitate, si vanzari. Marketingul pe internet se refera, de asemenea, la plasarea de media pe mai multe etape diferite ale ciclului de angajament a clientului printr-un marketing de motoare de cautare (SEM), optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), bannere pe anumite site-uri, e-mail marketing, si strategii Web 2.0.

Internet marketing-ul este ieftin atunci cand se analizeaza raportul de cost pentru a ajunge la publicul tinta. Companiile pot ajunge la un public larg pentru o mica parte din bugetele de publicitate traditionale. Natura mediului permite consumatorilor sa cerceteze si sa achizitioneze produse si servicii convenabile.

Prin urmare, intreprinderile au avantajul de a face apel la consumatori intr-un mediu care poate aduce rezultate rapid. Eficacitatea strategiei campaniilor de marketing depinde de obiectivele de business si analiza cost-volum-profit (CVP).