Consultanta SEO

Consultanta SEO

Vom analiza in primul rand structura site-ului, modul de navigare al utilizatorilor si se va usura accesul spiderilor catre toate paginile site-ului, se va verifica daca exista probleme de indexare, sitemap xml, pagini suplimentare, continut duplicat, spam involuntar, keyword stuffing, layout-ul paginii, continutul important din pagina, link-urile din site, cuvinte cheie in link-uri, cuvinte cheie in text, cuvintele cheie de pe langa link-uri, titlul paginilor, headere h1 h2 h3, meta taguri descriere si keywords, meta taguri duplicate, densitatea de cuvinte cheie, relevanta, raportul cod/text, cantitatea de continut indexabil, numarul de pagini, validare html (xhtml), optimizare html, validare css, optimizarea css, fisiere externe pentru css si javascript, URL rewrite, atributul alt, atributul title, cuvinte cheie ingrosate, frecventa actualizarilor, redirectari url, redirect non www to www, redirect index.php to homepage, robots.txt .. etc. E doar o lista scurta a lucrurilor care trebuie luate in seama in optimizarea paginilor unui site, veti afla ce trebuie modificat si mai ales cum.

Consultanta SEO pentru site-uri care sunt deja lansate si care nu au rezultate

In mare parte, aproape toti cei care apeleaza la servicii de consultanta SEO o fac in momentul cand isi dau seama ca au investit intr-un site si nu au rezultate in online.

In aceste cazuri un audit SEO al site-ului este foarte important pentru stabilirea masurilor ce se vor inteprinde pentru a scoate “la lumina” acel site.

Pe baza auditului, a analizei competitorilor si a unui studiu de piata se poate stabili strategia ce va fi urmata:

  • refacerea site-ului (foarte dureroasa, dar in unele cazuri este singura solutie)
  • optimizare on-page
  • campanii de link-buinding sau campanii de promovare online
  • copywriting (refacerea textelor sau adaugarea unor pagini noi  cu continut bine optimizat)
  • refacerea structurilor de linkuri din site

Consultanta SEO pentru site-uri aflate in perioada de analiza (sau pentru site-uri dezvoltate de o alta firma)

Se pot oferi servicii de consultanta privind optimizarea site-ului inca din faza de analiza, astfel incat site-urile ce urmeaza sa fie dezvoltate sa aiba o structura de linkuri corecta, sa fie evitate greselile frecvente (continut duplicat, linkuri moarte, usability, navigare), sa fie setate corect meta-tag-urile si titlurile paginilor, sa fie folosite tehnologii SEO-Friendly.

Nu este exclusa colaborarea cu companii de media online sau care au proiecte online pentru ai ajuta sa foloseasca la maximum potentialul unei retele de site-uri si pentru a-si dezvolta aceasta retea.

Alegerea corecta a cuvintelor cheie sau VIZITE MULTE vs CLIENTI

Site-ul dumnevoastra are vizite dar nu apeleaza nimeni la firma dumnevoastra. Poate design-ul este de vina, poate formularul de comanda , poate cuvintele cheie alese gresit.

Utilizatorii pot cauta o anumita fraza pentru a obtine informatii despre un anumit produs, alta fraza pentru a cumpara un produs si alta fraza  pentru a gasi cel mai bun pret pentru acel produs.

Ati auzit de bounce-rate, de ROI sau de conversii, da nu reusiti sa le puneti pe toate cap la cap? Aici se intervine cu servicii de consultanta optimizare site si de analiza a potentialului cuvintelor cheie.